Sales for Sales 2021-05-11T15:33:09+00:00

Sales for Sales

Salescoaching: Sales for Sales

Salescoaching Sales for Sales biedt verkopers de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden op te doen, of om hun bestaande vaardigheden te versterken. In het leerprogramma wordt aandacht besteed aan het belang van accountmanagement. In veel organisaties ligt bij sales namelijk een zware focus op new business, terwijl bestaande klanten in veel gevallen voor de meeste omzet zorgen.

Sales for Sales is ontwikkeld omdat wij geloven dat:

  • De sales-kracht van een organisatie groter is dan je denkt
  • Meer omzet met dezelfde mensen haalbaar is
  • New-sales begint bij je bestaande klanten
  • Sales een vak is van professionals
  • Sales en Non-Sales samen resultaat moeten boeken

Sales for Sales traint en coacht jouw Salesprofessionals om bij klanten meer omzet te realiseren. Wij trainen professionals om aanvullende klanteninformatie te verzamelen, salesmogelijkheden te signaleren, te bespreken en om te zetten in opdrachten.

Ons uitgangspunt hierbij is het zoeken naar de juiste klant. Je sales-team neemt zo op efficiënte wijze het voortouw bij het genereren van meer omzet.

Onze werkwijze is Continuous Blended Learning: een unieke combinatie van online, offline en on-the-job-ondersteuning gericht op leren in de praktijk en het borgen van de methodiek in de organisatie.

Wat levert Sales for Sales op?

  • Klanten die ons leerprogramma volgen behalen de volgende resultaten:Meer omzet door meerwerk en additionele verkoop
  • Een betere samenwerking tussen het salesteam en de rest van de organisatie
  • Betere voorstellen en offertes door relevante klantinformatie
  • Hogere klanttevredenheid door proactief en reactief advies te geven
  • Meer tevreden en gemotiveerde medewerkers

Voor wie is Sales for Sales bedoeld?

Sales for Sales is bedoeld voor alle organisaties waar salesprofessionals werkzaam zijn.

Iemand met een vlotte babbel wordt in veel organisaties al snel als verkoper gezien, maar dat is zeker niet ons uitgangspunt. Sales is een vak dat uitgeoefend wordt door professionals. En net zoals profvoetballers elke dag trainen om hun niveau te behouden, zou ook elke salesprofessional regelmatig zijn vaardigheden op peil moeten houden.

Totaal Salesprogramma

Sales for Sales is een van de drie modules van het totale programma Salescoaching van Blended Consultancy. De andere modules zijn Sales for Sales en Sales for Non-Sales die samen een integrale aanpak vormen voor nog meer commercieel succes voor je organisatie.

2606, 2018

Klantwaarde-analyse

juni 26th, 2018|0 Comments

Je beste klant is lang niet altijd je beste klant In de meeste gevallen is het voor een ondernemer lastig om op objectieve gronden te bepalen wie zijn beste klant is. Is het [...]

1705, 2018

Klantrelatie

mei 17th, 2018|0 Comments

Is privacy belangrijker dan de klantrelatie? Belangrijke informatie over je persoonsgegevens, wij vinden jouw privacy belangrijk, we’re updating our Privacy Policy; zomaar wat onderwerpregels van e-mails die de afgelopen weken in mijn mailbox [...]

205, 2018

Klantloyaliteit

mei 2nd, 2018|0 Comments

Klantloyaliteit is beperkt houdbaar Vanaf 1 mei is Loyalty Management Netherlands gestart met een uitgebreide informatiecampagne om ervoor te zorgen dat spaarders op de hoogte zijn dat dit jaar de eerste Air Miles [...]