Springplank naar werkgeluk 2019-06-27T08:58:05+00:00

DE SPRINGPLANK
NAAR WERKGELUK !

DE SPRINGPLANK NAAR WERKGELUK
Een on- en offline coachingsplatform, voor proactieve, gemotiveerde collega’s.

Het werkgeluk van werknemers krijgt eindelijk de aandacht die het verdient. Geen struisvogelgedrag meer. De moderne werkgever kiest voor duurzame inzetbaarheid en is bereid te investeren in gemotiveerde werknemers. De onderzoeken laten zien dat kiezen voor werkgeluk een goed idee is: 33% meer winst (Gallup), 43% meer productiviteit (Hay Group) en zelfs 300% meer innovatie (HBR).

Wat kan werkgeluk jouw organisatie brengen of opleveren? We gaan graag met je in gesprek om dat te onderzoeken en verder invulling te geven.

Duurzame gedragsverandering

Je stimuleert werkgeluk door medewerkers te steunen bij duurzame gedragsverandering. Een groot deel van geluk wordt immers bepaald door het denken en doen. Maar wel op hun eigen voorwaarden. Je creëert proactiviteit door de medewerker meer autonomie te geven.

Hoe dan? Dat kan door laagdrempelige toegang te creëren tot hulp en steun. Van een dagelijkse ontspanningsoefening op je mobiel, tot een coachingstraject op maat, zowel on- als offline.

Gedragsverandering is meetbaar!

Hier vinden Minddistrict en HISNA elkaar, want gedragsverandering is meetbaar. Door met een ehealth/coachplatform te werken, ondersteund door adviseurs en coaches, kunnen we laten zien dat de investeringen en inspanningen van jou en je medewerkers resultaten opleveren.

Dat is dus onze springplank naar werkgeluk. Een coachingsplatform vol interventies binnen de thema’s denken, voelen, zijn, doen, eten & bewegen. On- en offline begeleid door een geaccrediteerde coach.