Partners 2021-04-23T16:13:36+00:00

ONZE PARTNERS!

Op deze pagina staan de partners vermeld waar Blended Consultancy mee samenwerkt. Elke partner heeft zijn of haar eigen specialisme en alle partners zijn complementair aan onze dienstverlening. Blended Consultancy combineert met haar partners vooral de online met de offline wereld!

Grip op geluk en gezondheid. Hiervoor heeft Minddistrict een Ehealthplatform met persoonlijke routes naar (meetbare) gedragsverandering.
Naar Minddistrict
WeFitter verhoogt de vitaliteit en gezondheid van medewerkers door ze uit te dagen en te belonen.
Door groep challenges, met heel eenvoudig te installeren software en stimulerende opdrachten.
Naar WeFitter

Wilt u ook het werkgeluk in uw organisatie meten en verbeteren? Met de Werkgelukindex meten we het geluk in uw organisatie en ontvangt u een gedegen advies op welke punten het geluk op de werkvloer in uw organisatie verbeterd kan worden.

Naar Geluk
Branding Friends

Begrijpen dat de kracht van je merk altijd de rode draad moet vormen in je marketinginspanningen en communicatieuitingen. Branding Friends  ondersteunt bij de communicatie voor interne en externe werkgelukcampagnes.

Naar Branding Friends

Met een personal trainer van Movement Club in de regio Amersfoort bereik je je ideale lichaam! Hij of zij kan je op een juiste en efficiënte manier begeleiden in het trainingsproces.

Naar Movement