Verkooptrechter

Verkopen is leuk. Verkopen is creatief. Verkopen is mensenwerk. Maar verkopen is ook doorzetten, tijd investeren en veel voorbereiden. Om deze laatste eigenschappen van verkopen inzichtelijk, overzichtelijk en werkbaar te maken heeft Blended Consultancy ‘De Verkooptrechter’ ontwikkeld. De Verkooptrechter is een model waarmee het verkoopproces gestructureerd door commerciële medewerkers uitgevoerd kan worden.

Het model bestaat uit 9 subfasen, verdeeld over 3 hoofdfasen: Voorbereiding, Contact met de klant en Relatieopbouw.

Verkooptrechter

Tijdens het traject krijgen de deelnemers opdrachten over de 9 subfasen. Op deze opdrachten krijgen zij feedback en een hoofdfase wordt afgesloten met een realistische Case.

Tussen de workshops werken de deelnemers in de e-Learning omgeving samen of individueel aan opdrachten en Cases en worden zij uitgedaagd om hun vaardigheden in de praktijk te brengen. Tijdens de workshops wordt kort ingegaan op de theorie en wordt vooral nadruk gelegd op het trainen van en oefenen met vaardigheden.

Het programma wordt afgesloten met een certificaat waarop de totaalscore van de deelnemer vermeld staat, met als bijlage de socre op de diverse onderdelen.

We helpen u graag verder

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp

Uw bericht

Gelieve onderstaand aan te vinken om te verifiëren dat u geen spambot bent (verplicht)

[recaptcha]