NoGame

Blended Consultancy & Coaching heeft een Account Management Game ontwikkeld met als naam het NoGame. De doelstelling van het NoGame is om de medewerkers van uw bedrijf de urgentie en devoordelen van het klantgericht denken te laten ervaren.

Medewerkers gaan in de praktijk ervaring opdoen met het denken vanuit de klant, waarbij ze beleven dat dit een andere benadering is dan ze tot dusverre hebben gehanteerd (vanuit hun vak of expertise).

Verder is het van belang dat er niet wordt gewerkt met fictieve cases, maar met accountplannen van (bestaande) klanten die sowieso gemaakt dienen te worden. Op deze manier bouwt uw organisatie haar kennis rondom de markt en haar klanten op en kan de output van het Game – een volledig accountplan voor de gekozen klant of prospect – ook direct toegepast worden in de marktbenadering.

NoGame

Het NoGame is een leertraject gericht op het maken èn het werken met accountplannen. Tijdens het NoGame werken de teamleden samen personen met wie ze ook in de dagelijkse praktijk samenwerken. De opzet van het NoGame is om multidisciplinaire teams te hanteren.

Het traject wordt afgesloten met een presentatie van het accountplan aan de klant en een certificaat met daarop de score per team en per individuele deelnemer vermeld.

We helpen u graag verder

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp

Uw bericht

Gelieve onderstaand aan te vinken om te verifiëren dat u geen spambot bent (verplicht)

[recaptcha]